Ontdek de eigenschappen

  • Mat
  • Waterbasis
  • Binnen muur en plafond
  • Gem. verbruik glad oppervlak 10 m2/l

Met Liitu verf kun je een schoolbordeffect creëren op muren, kastdeuren, meubels of zelfs op kleine voorwerpen in je huis. Deze watergedragen verf is perfect voor het creëren van zwarte schoolbordoppervlakken. Krijt hecht goed aan het geschilderde oppervlak en het is bestand tegen herhaaldelijk schoonvegen.

Behoort tot de beste M1-klasse voor bouwmaterialen. Dit betekent dat er binnen geen schadelijke stoffen verdampen.

In diverse kleuren te maken.

Voorbereiding:
Verwijder vuil en stof van nieuwe oppervlakken, reinig eerder geschilderde oppervlakken met Maalipesu. Vul de oppervlakken indien nodig met een geschikt vulmiddel en schuur het gedroogde oppervlak. Verwijder het schuurstof. Prime wandoppervlakken en meubels met een geschikte primer, bijvoorbeeld Otex Akva.

Schilderen:
Roer Liitu voor gebruik zorgvuldig door. Indien nodig verdunnen met water. Breng 1-2 lagen aan met een roller, kwast of spray.

Onderhoud:
Indien nodig, op zijn vroegst na ca. 1 maand vanaf het schilderen: De oppervlakken worden gereinigd met een neutrale (pH 6-8) wasoplossing en een zachte borstel, spons of reinigingsdoek. Reinig zeer vuile oppervlakken met een zwak alkalisch reinigingsmiddel (pH 8-10) met b.v. reinigingsdoek of spons. Spoel het oppervlak zorgvuldig af.

Het te schilderen oppervlak moet droog zijn, de luchttemperatuur minimaal + 8 ° C en de relatieve luchtvochtigheid lager dan 80%.

Reinig gereedschap onmiddellijk na gebruik met water. 

Aanbieding

Liitu Schoolbordverf

Vanaf  29,00  20,00

Schoolbordverf voor gebruik binnenshuis. In diverse kleuren te maken.

Bekijk hier in welke kleuren je deze verf kunt bestellen

STAAT DE GEWENSTE KLEUR ER NIET BIJ, INFORMEER DAN NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties, verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, verf, ideeën en inspiratie rondom verf.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter