Sauna

Het onderhoud van de sauna wordt vaak onderschat. 

Gebruik de Supi Sauna producten van Tikkurila voor langdurig plezier en een goede hygiëne. 

De Supi Sauna producten op een rijtje

 • Supi Sauna Reiniger

  Maak regelmatig schoon met Supi Sauna Reiniger. Naast gebruik in de sauna is dit product ook geschikt voor stoomruimten, douche- en wasruimten.

 • Supi Sauna Finish

  Supi Sauna Finish is een transparante houtcoating voor het saunahout en bevat schimmelwerende componenten. Dit product is bedoeld voor de houten wanden en plafonds (dus niet voor banken) en kan op kleur gemaakt worden. Creëer op deze manier bijvoorbeeld een eigen smoke-sauna! 

 • Supi Sauna Wax

  Supi Sauna Wax is een zijdezachte finish voor wanden, plafond en banken. Dit product trekt in het hout en vormt zo een vuil en vochtwerend oppervlak. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

 • Supi Sauna Vloer Olie

  Supi Floor Oil is een saunaproduct speciaal voor de saunavloer en behandeling van schraal hout. Vloeren worden het meest belast, hiervoor is Supi Floor Oil ontwikkeld. Dit product is naturel verkrijgbaar of naar wens te kleuren.

 • Supi Sauna Arctic

  Met Supi Sauna Arctic creëer je een sprookjeseffect! Door de glinsterende bestanddelen krijgt de sauna een parelmoer glans. Dit product is voor behandeling van wanden en plafond.

Geef kleur aan je sauna!

Bekijk het filmpje om te zien hoe je je sauna eenvoudig van een andere kleur voorziet met behulp van Supi Sauna Wax.

Geef kleur aan je sauna