Deskundig advies

Onze adviseurs staan altijd voor je klaar.

Waar kunnen wij mee helpen?

Deskundig advies

Naast het leveren van verfproducten en advies, hebben wij jarenlange ervaring in schilder- en onderhoudswerkzaamheden aan houten woningen. Wil je meer weten over onze producten en het gebruik er van, heb je kleuradvies nodig of wil je meer informatie over een houtinspectie. Of je nu een ervaren doe-het zelver bent of nog nooit een kwast in je hand hebt gehad hebt, Finnpaints heeft de kennis en expertise om je te begeleiden bij elke stap.

Productadvies

We begrijpen dat er talloze verfmerken en -producten beschikbaar zijn en het kan moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. We kunnen je informeren over de verschillende soorten reinigingsproducten, voorbehandeling en binnen- of buitenverf, hun eigenschappen en toepassingen. Kies je voor dekkend of transparant? Is de verf UV-bestendig of goed afwasbaar?

We helpen je graag bij het selecteren van de juiste producten die zorgen voor duurzaamheid, kwaliteit en de gewenste afwerking.

Schilderwerk

Als het gaat om schilderen, begrijpen we dat het kiezen van de juiste producten een uitdaging kan zijn. Ons schilderadvies omvat een breed scala aan onderwerpen, variërend van het voorbereiden van de ondergrond tot het kiezen van de juiste verftechniek. Ontvang advies over het optimaal voorbereiden van de oppervlakken, zoals het reinigen, schuren en repareren van beschadigingen.

Daarnaast geven we je tips en trucs om het schilderen zelf soepel te laten verlopen, hoe je het beste resultaat kunt bereiken en hoe je je schilderwerk kunt onderhouden.

Inspectie

Stel, je hebt vragen over de kwaliteit van het schilderwerk en onderhoud van je houten woning. Hoe werkt dat dan? Finnpaints maakt dan een afspraak met je waarin de huidige staat van het schilderwerk geïnspecteerd en besproken wordt.

We lopen samen een rondje om de woning om alles door te nemen. Tijdens zo’n inspectie op locatie geven wij je een gedegen advies. Aan de hand van dit advies kunnen we, indien gewenst, een gespecificeerde offerte voor je opmaken.