Wie wij zijn

Partner in kwaliteit

PARTNER IN VERF, ONDERHOUD EN ADVIES

Maak kennis met Finnpaints

Ons gepassioneerde team biedt hoogwaardige verfoplossingen en deskundig advies voor zowel particulieren als professionals. Vertrouw op Finnpaints voor het woningonderhoud en geniet van persoonlijke service en concurrerende prijzen. Expert in het behouden van de producteigenschappen van hout.

Finnpaints koestert hout in al zijn soorten en toepassingen

Wie zijn wij?

Finnpaints koestert hout in al zijn soorten en toepassingen

Onze bevlogen mensen zijn experts als het gaat om het behoud van hout en haar schoonheid. Wij leveren verfproducten uit Scandinavië om hout te onderhouden en beschermen mét de kwaliteit en duurzaamheid waar deze regio om bekend staat. We doen dit voor zowel consumenten als professionals.

Hout zit in onze natuur

onze kennis en ervaring

Hout zit in onze natuur


Jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud, schilder- en timmerwerkzaamheden betreffende houten woningen en een intensieve samenwerking met bekende houtbouwers. Wij werken samen met een gespecialiseerd team van vakmensen, schilders en timmerlieden, met uitstekende kennis van houtbouw en het onderhoud daarvan en van de toegepaste materialen en technische details van een houten huis.

Het team van Finnpaints

Wij staan voor je klaar

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties,
verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, schildertips en inspiratie.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter