Handige en duurzame kwast met houder. Met de Brushkeeper kun je een kwast (tot 5 dagen) zonder vloeistof opbergen door deze met een draaiende beweging in de Brushkeeper te stoppen. Zodra je weer wil gaan schilderen, pak je de kwast er weer met een draaiende beweging uit en kun je meteen aan de slag. Wil je de kwast langer bewaren dan 5 dagen dan is dat ook geen probleem, voeg dan een laagje schoon water of terpentine toe in de Brushkeeper en de kwast blijft bruikbaar. Als je schilderklus helemaal klaar is kun je eenvoudig de kwast schoonmaken door water of terpentine in de Brushkeeper te doen. Daarna goed schudden en je kwast is schoon in een handomdraai. Met de Brushkeeper heb je altijd een kant-en-klare, gebruiksklare, zachte kwast ter beschikking voor alle soorten verf. Verkrijgbaar in verschillende maten.

De Brushkeeper en de Eco-kwast zijn gebruiksvriendelijk geproduceerd. De steel van de kwast is niet gelakt maar heel fijn geschuurd, hiermee wordt het milieu niet onnodig belast met extra verfgebruik. De bus van de kwast is gemaakt van recyclebaar inox. De kwast heeft synthetische haren, waardoor deze kwast voor alle verf geschikt is. De PET-fles is eveneens recyclebaar. Zo heb je de meest duurzame verfkwast die jarenlang mee gaat.

Brushkeeper

Hoe gebruik je dit product?

Instructie

Brushkeeper kwast + houder maat 14

Vanaf  12,95

De oplossing tegen uitgedroogde verfkwasten.

 

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties, verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, verf, ideeën en inspiratie rondom verf.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter