Ontdek de eigenschappen

  • Semi mat
  • Waterbasis
  • Buiten gebruik
  • Gem. verbruik glad oppervlak 8-10 m2/l

Sneldrogende grondverf voor binnen- en buitentoepassing op houten ramen, deuren, kozijnen en overige betimmeringen. Het product is geschikt voor nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk. Drywood Easyprimer is gebaseerd op een unieke combinatie van diverse watergedragen bindmiddelen (hybride) en is te gebruiken als goed hechtende, ademende en vullende semi-matte grondverf.

Heeft een zeer goede dekking, hoog laagdiktebereik goede vloei, open tijd, sneldrogend, zeer goede indringing in het hout en daarmee zeer goede hechting op kaal en (voorbehandeld) hout. De primer kenmerkt zicht door zeer goede vulling en schuurbaarheid.

Deze duurzame elastische grondverf wordt aangebracht met roller en kwast en is geschikt voor: houten ramen, deuren en kozijnen, gevelbetimmering etc. De perfecte basis voor alle Drywood verf systemen. en omdat het op waterbasis is kan de verf ook binnen gebruikt worden.

In vrijwel alle dekkende kleuren verkrijgbaar.

Drywood Easyprimer aanbrengen met kwast of roller op een schone, droge, geschuurde en vetvrije ondergrond. Nieuw hout in de nerfrichting licht schuren. Bij oude verflagen loszittende delen tot op het gezonde hout verwijderen. Alle verbindingen dienen dicht te zijn en beglazingskit afwaterend en goed hechtend op de ondergrond te zijn. Kit niet meeschilderen. Bloedende houtsoorten en noesten eerst gronden met Drywood Poseidon Sealer of vergelijkbaar product. Kieren plamuren, licht opschuren voordat je een nieuwe laag aanbrengt.

Verwerken boven 8 °C en bij max. 70% RV. Niet in de volle zon aanbrengen. Droogtijden zijn afhankelijk van de aangebrachte laagdikte, temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en ventilatie.

Gereedschap na gebruik reinigen met water.

Drywood Easyprimer

Vanaf  38,00

Semi-matte, watergedragen grondverf voor buiten.

 

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties, verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, verf, ideeën en inspiratie rondom verf.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter