Ontdek de eigenschappen

  • Mat
  • Waterbasis
  • Binnen muur en plafond
  • Binnen vloer

Multistop, matte, afdichtingsprimer voorkomt het doorbloeden van houtnoesten en andere donkere plekken en bedekt vergeelde en verdonkerde houtoppervlakken. Gaat tevens het doortrekken van vergeling door bijv. teer/rook in de verflaag tegen. De speciale technologie bindt houtextracten aan de primerlaag, waardoor het oppervlak van de afwerkverf schoon blijft.

De watergedragen Multistop is geschikt voor nieuwe of eerder geschilderde, noestige en vergeelde houten oppervlakken in droge ruimtes. Je kunt er wand- en plafondpanelen, houten vloeren en meubels, plinten, deuren, ramen en kozijnen mee behandelen.

Breng na Multistop het eindproduct aan, zoals Luja en Joker voor wanden en plafonds of Unica Akva voor deuren en kozijnen. Behoort tot de beste M1-klasse voor bouwmaterialen. Dus zo min mogelijk schadelijke stoffen.

Alleen verkrijgbaar in wit.

Het te behandelen oppervlak moet droog zijn, de temperatuur minimaal +10°C en de relatieve luchtvochtigheid lager dan 80%. Een lage temperatuur (ongeveer +15°C) en een hogere luchtvochtigheid (50 - 70% RV) verlengen de werktijd en vergemakkelijken het gebruik.

Voorbereiding:
Om de best mogelijke hechting te garanderen, maak je nieuwe houten oppervlakken vrij van vuil en stof. Was eerder geschilderde of gelakte oppervlakken, naar behoefte, met Maalipesu. Voor het verwijderen van was met wasoplossing, de vloeren wassen met een met water verdund Maalipesu reinigingsmiddel in de verhouding 1:5. Spoel de wasmiddelresten zorgvuldig weg. Laat het drogen. Losse verf of lak verwijderen en het hele oppervlak schuren. Schuur vooral de vloeren zorgvuldig mat. Verwijder schuurstof. Vul, indien nodig, eventuele barsten en deuken op met een vulmiddel en schuur de gevulde stukken. Verwijder het schuurstof. Behandel met primer.

Schilderen:
Roer Multistop goed door voor gebruik. Het product wordt onverdund gebruikt. Breng ruim 1-2 keer aan, bij voorkeur met een roller en rol gelijkmatig uit met een kunstvezelborstel. Het beste resultaat wordt bereikt met twee lagen. Laat drogen tot de volgende dag voor de tweede laag. Op deze manier wordt het beter beschermd tegen doorslaan. Werk af met een geschikt product.

Onderhoud: 
Na de behandeling moet het oppervlak gedurende enkele weken voorzichtig behandeld worden. Het product bereikt, onder normale omstandigheden, na ongeveer een maand zijn uiteindelijke hardheid en duurzaamheid. Indien nodig een maand na het schilderen, maar niet eerder: Reinig het oppervlak met neutrale (pH 6-8) vaatwasvloeistof en een zachte borstel, spons of doek. Reinig vervuilde oppervlakken met een milde alkalische (pH 8-10) reinigingsmiddeloplossing en, bijvoorbeeld, een doek, dweil of spons. Spoel het oppervlak zorgvuldig af.

Multistop

Vanaf  34,00

Watergedragen isolerende houtprimer ter voorkoming van verkleuring op houten oppervlakken binnenshuis.

 

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties, verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, verf, ideeën en inspiratie rondom verf.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter