Ontdek de eigenschappen

  • Waterbasis
  • Gem. verbruik glad oppervlak 15 m2/l
  • Gem. verbruik ruw oppervlak 8 m2/l
  • Kwast

Supi Laudesuoja trekt in het hout en zorgt voor een natuurlijk ogend eindresultaat. De olie verdiept de eigenlijke houtkleur, maakt deze wat donkerder en intenser. Het eindresultaat is afhankelijk van de houtsoort. Supi Laudesuoja beschermt houten saunabanken tegen vocht en vuil en houdt de behandelde saunabank langer schoon. De kleurloze paraffineolie is eenvoudig aan te brengen op nieuwe of eerder geoliede saunabanken.

Voorbereiding:
Was vuile banken met Supi Sauna Reiniger volgens de instructies, spoel grondig en laat het drogen. Schuur indien nodig en verwijder het schuurstof.

Toepassing:
Breng de bescherming voor de saunabank aan met een kwast of schone doek en laat het hout de olie opnemen. Als de olie onmiddellijk wordt opgenomen, herhaal dan de behandeling. Verwarm de sauna en veeg de overtollige olie weg met een schone doek.

Onderhoud:
Indien nodig, niet eerder dan in ca. 1 maand na oppervlaktebehandeling: Reinig het oppervlak met Supi Sauna Reiniger (meng 0.1-0.2 l Saunapesu met 5 l water). Onverdunde Supi Sauna Reiniger kan op vuilvlekken worden gebruikt. Gebruik voor het bleken van de saunabanken een 1:1- oplossing van Supi Sauna Reiniger en water, laat ongeveer 15 minuten intrekken en goed naspoelen. Herhaal, indien nodig, de behandeling met Supi Sauna bankbescherming.

Het te behandelen oppervlak moet droog zijn, de omgevingstemperatuur moet ten minste +5°C zijn en de relatieve luchtvochtigheid lager dan 80%.

Reinig gereedschap met water en zeep. 

Supi Sauna bankbescherming

Vanaf  34,00

Kleurloze paraffine olie voor bescherming van saunabanken tegen vocht en vuil.

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties, verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, verf, ideeën en inspiratie rondom verf.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter