Ontdek de eigenschappen

  • Glans
  • Waterbasis
  • Buiten gebruik
  • Gem. verbruik glad oppervlak 8-10 m2/l

Zeer duurzame, watergedragen verf voor buiten in glans, iets dunner dan de VVH Master. Geschikt voor houten ramen, deuren, kozijnen en overige betimmeringen in nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk. Naaldhout en niet-duurzaam hardhout voor buitengebruik moet vooraf met een houtconserveringsmiddel behandeld worden. VVH Nova heeft een zeer goede dekking, hoog laagdiktebereik, verbeterde vloei en open tijd en is snel droog. De verf dringt goed in het hout en heeft een zeer goede hechting op (voorbehandeld) hout. Kenmerkend is de extreem hoge duurzaamheid, duurzame elasticiteit en uitstekend kleur- en glansbehoud. Omdat het op waterbasis is kan de verf ook binnen gebruikt worden.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Verwerken boven 8 °C en bij max. 70% RV. Vermijd aanbrengen in direct zonlicht.

Voorbereiding:
De ondergrond moet geschuurd, schoon, droog, stof en vet vrij zijn. Nieuw hout in de nerfrichting licht schuren. Bij oude verflagen loszittende delen tot op het gezonde hout verwijderen. Alle verbindingen dienen dicht te zijn en beglazingskit afwaterend en goed hechtend op de ondergrond te zijn. Kit niet meeschilderen

Schilderen:
Roer het product goed door voor gebruik. Breng op kaal hout eerst Drywood Easyprimer of Drywood VVH Nova aan. Licht opschuren alvorens een nieuwe laag aan te brengen.  Niet in de volle zon aanbrengen.
Droogtijden zijn afhankelijk van de aangebrachte laagdikte, temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en ventilatie.

 

Drywood Nova Glans

Vanaf  42,00

Watergedragen hybride grondverf, voorlak en aflak voor buitendeuren, kozijnen en overige betimmeringen.

Bekijk hier in welke kleuren je deze verf kunt bestellen

STAAT DE GEWENSTE KLEUR ER NIET BIJ, INFORMEER DAN NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties, verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, verf, ideeën en inspiratie rondom verf.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter