Ontdek de eigenschappen

  • Mat
  • Waterbasis
  • Binnen muur en plafond
  • Gem. verbruik glad oppervlak 10-12 m2/l

De oplosmiddelvrije Joker is uitstekend geschikt voor het schilderen van woon- en kinderkamers. Joker geeft een ‘vol’ effect, een mooie hoge kwaliteit muurverf met een uitstekende dekking. Geen verkrijting en dus niet te verwarren met een latex product. Heeft een subtiele glans, afhankelijk van de lichtval. De eersteklas wasbestendige verf zorgt voor eenvoudig te reinigen oppervlakken, eenvoudig afnemen met water (schrobklass 1). 

Het product heeft een zeer laag VOS-emissieniveau, ver onder de norm. Dat bewijzen M1-, EU Ecolabel- en Nordic Swan-certificaten. Joker verf is ontwikkeld in samenwerking met de Finse Allergie-, Huid- en Astmavereniging. Daarnaast is de verf ook MED-gecertificeerd (Marine Equipment Directive) en wordt dus geaccepteerd om gebruikt te worden voor het schilderen van wanden en plafonds in schepen.

Binnen toepasbaar op wanden en plafonds.  De verf heeft vrijwel geen geur en is verkrijgbaar in talloze kleuren.

Voorbereiding: 
Verwijder alle vuil en stof, eerder geschilderde oppervlakken reinigen met Maalipesu en zorgvuldig afspoelen met water. Indien nodig, het oppervlak gladstrijken met een geschikte plamuur en het gedroogde oppervlak schuren. Schuur de geschilderde oppervlakken niet-glanzend. Schuurstof verwijderen. Voorstrijken met een geschikte primer, zoals Varma.

Schilderen: 
Roer Joker goed door voor gebruik en verdun indien nodig met water. Breng één of twee lagen aan met een roller, kwast of spray.

Het product bereikt zijn definitieve hardheid en duurzaamheid onder normale omstandigheden na 1 maand, daarom moet het behandelde oppervlak gedurende deze tijd met zorg worden behandeld. Als dit kort na de behandeling moeten worden gereinigd, gebruik dan een droge of vochtige doek of dweil.

Het te behandelen oppervlak moet droog zijn, de temperatuur van de lucht moet minstens +5°C bedragen en de relatieve luchtvochtigheid moet lager zijn dan 80%.

Reinig het gereedschap met water en zeep.

Joker

Vanaf  34,00

Oplosmiddelvrije, wasbestendige, milieuvriendelijke, matte dekkende verf. Creëert een zijdeachtig effect.

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties, verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, verf, ideeën en inspiratie rondom verf.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter