Breng het vakantiegevoel naar je eigen terras

Je hoeft niet ver van huis te gaan om van het mooie weer te genieten. Zittend op een gezellig terras, nippend aan een koffie of wijntje, met een boek of een tijdschrift is een prima manier. En dit kan gewoon thuis! 

Controleer op tijd de staat van je tuinmeubels en terras. Werk ze bij, indien dit nodig is, en zorg voor je eigen vakantiegevoel.

Maak gebruik van kleur

Maak gebruik van kleur

Tikkurila Valtti terras- en meubeloliën zijn verkrijgbaar in waterbasis en oplosmiddelhoudende basis. De olie is aan te kleuren in circa 48 kleuren. De beschermende stoffen tegen UV-straling en kleurpigmenten zorgen voor een effectieve bescherming, zodat het terras geen last heeft van vocht, verbleken of barsten. De kleuren blijven lang diep en intens.

Moet je bestaande terras bijgewerkt worden?

Moet je bestaande terras bijgewerkt worden?

Bij een eerder geolied terras moet eerst de staat van het hout gecontroleerd worden. Als het hout verzwakt is en gebarsten, is het niet de moeite waard het opnieuw te oliën. In dat geval moeten de beschadigde planken worden vervangen. Vaak eindigt dit met de aanleg van een nieuw terras. Zijn de planken nog goed maar is de kleur vervaagd of wil je weer eens wat anders? Gebruik dan een van onze terras producten.

Geschikt voor geïmpregneerd hout (drukbehandeld hout), hardhout, thermisch gemodificeerd hout, voorbehandeld hout en onbehandeld hout.

Oliën:

Oliën:

Het is belangrijk dat de olie voor en tijdens het oliën grondig tot op de bodem wordt gemengd. Zo weet je zeker dat het terras niet vlekkerig zal worden. De terrasoliën van Tikkurila kunnen rechtstreeks op het oppervlak worden aangebracht. Er is geen primer nodig.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten over
de mogelijkheden voor jouw project?

Nog vragen?