Ontdek de eigenschappen

  • Volledig mat
  • Waterbasis
  • Binnen muur en plafond
  • Gem. verbruik glad oppervlak 10-12 m2/l

Verfijnde, volledig matte muurverf die voor een prachtig fluweelachtig effect op de muur zorgt. Elke kleurtint die je kiest, komt zacht en diep uit. Dit effect is vooral geschikt voor woon- en slaapkamers. De formule van deze verf biedt bescherming tegen vingerafdrukken en heeft het beste wasbaarheidsniveau (natte schrobweerstand klasse 1). Zelfs donkere kleuren van Feelings Interior Paint blijven zonder vingerafdrukken. 

Feelings Interior Paint is een van de meest eco-gecertificeerde producten in het Tikkurila-assortiment. Het product heeft een zeer laag VOS-emissieniveau, ver onder de norm. Dat bewijzen M1-, EU Ecolabel- en Nordic Swan-certificaten. De Feelings Interior verf is ontwikkeld in samenwerking met de Finse Allergie-, Huid- en Astmavereniging. Daarnaast is de verf ook MED-gecertificeerd (Marine Equipment Directive) en wordt dus geaccepteerd om gebruikt te worden voor het schilderen van wanden en plafonds in schepen.

Binnen toepasbaar op wanden en plafonds. De verf is geschikt voor pleisterwerk, spaanplaat, mdf, beton en metselwerk. De verf heeft vrijwel geen geur en is verkrijgbaar in talloze kleuren.

Voorbereiding: 
Verwijder alle vuil en stof, eerder geschilderde oppervlakken reinigen met Maalipesu en zorgvuldig afspoelen met water. Indien nodig, het oppervlak gladstrijken met een geschikte plamuur en het gedroogde oppervlak schuren. Schuurstof verwijderen. Voorstrijken met een geschikte primer, zoals Varma.

Schilderen: 
Roer de Feelings Interior Paint goed door voor gebruik en verdun eventueel met water. Breng één of twee lagen aan met een roller, borstel of spray.

Het product bereikt zijn definitieve hardheid en duurzaamheid onder normale omstandigheden na 1 maand, daarom moet het behandelde oppervlak gedurende deze tijd met zorg worden behandeld. Als dit kort na de behandeling moeten worden gereinigd, gebruik dan een droge of vochtige doek of dweil.

Het te behandelen oppervlak moet droog zijn, de temperatuur van de lucht moet minstens +5°C bedragen en de relatieve luchtvochtigheid moet lager zijn dan 80%.

Reinig het gereedschap met water en zeep.

Feelings Interior Paint

Vanaf  34,00

Goed afwasbare, volledig matte, dekkende verf voor muren en plafonds die een fluweelachtig effect creëert.

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties, verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, verf, ideeën en inspiratie rondom verf.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter