Ontdek de eigenschappen

  • Mat
  • Waterbasis
  • Binnen muur en plafond
  • Gem. verbruik glad oppervlak 8 m2/l

De matte verf Luja 7 bevat een anti-schimmelmiddel dat langdurige bescherming biedt tegen schimmelgroei. Hierdoor blijft het geschilderde oppervlak langer schoon. De afwasbare en slijtvaste verf Luja 7 bevat een anti schimmel component wat de verflaag beschermt en waardoor dit product zeer geschikt is voor toepassing in bijvoorbeeld wachtkamers, kantoren en hotellobbies. Voor diverse branches zoals gezondheidszorg, bedrijfsleven en voedingsindustrie maar natuurlijk ook thuis in uw keuken of badkamer.

De extra duurzame verf heeft een uitzonderlijke chemische resistentie en slijtvastheid, een hoge dekkracht, is geurarm en heeft schrobklasse 1. Luja 7 is een ‘vol’ product, geen verkrijting en dus niet te verwarren met een latex product. Luja behoort tot de beste M1-klasse voor bouwmaterialen wat betekent dat er binnen geen schadelijke stoffen verdampen. De verf heeft een laag VOS-emissieniveau en is gecertificeerd door Nordic Swan Ecolabel en EU Ecolabel. Daarnaast is de verf ook MED-gecertificeerd (Marine Equipment Directive) en wordt dus geaccepteerd om gebruikt te worden voor het schilderen van wanden en plafonds in schepen.

Binnen toepasbaar op wanden en plafonds. De verf is geschikt voor pleisterwerk, spaanplaat, mdf, beton en metselwerk. De verf heeft vrijwel geen geur en is verkrijgbaar in talloze kleuren.

Voorbereiding: 
Verwijder alle vuil en stof, eerder geschilderde oppervlakken reinigen met Maalipesu en zorgvuldig afspoelen met water. Indien nodig, het oppervlak gladstrijken met een geschikte plamuur en het gedroogde oppervlak schuren. Schuurstof verwijderen. Voorstrijken met een geschikte primer, zoals Varma. Badkamer paneelplafond met Multistop.

Schilderen: 
Roer Luja 7 goed door voor gebruik en verdun eventueel met water. Breng één of twee lagen aan met een roller, borstel of spray.

Het product bereikt zijn definitieve hardheid en duurzaamheid onder normale omstandigheden na 1 maand, daarom moet het behandelde oppervlak gedurende deze tijd met zorg worden behandeld. Als dit kort na de behandeling moeten worden gereinigd, gebruik dan een droge of vochtige doek of dweil.

Het te behandelen oppervlak moet droog zijn, de temperatuur van de lucht moet minstens +5°C bedragen en de relatieve luchtvochtigheid moet lager zijn dan 80%.

Reinig het gereedschap met water en zeep.

Luja 7

Vanaf  34,00

Matte, afwasbare dekkende muurverf met anti-schimmel component, aanbevolen voor vochtige ruimtes.

Gerealiseerde projecten

Hout dat straalt

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties, verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, verf, ideeën en inspiratie rondom verf.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter