TVT Y354 Cumulus, de kleur van 2021

Tikkurila introduceert de kleur van het jaar 2021: Cumulus omarmt een collectief gevoel van hoop

De kleur van het jaar, Y354 Cumulus, is een rustige lichtblauwe kleur die een mooiere toekomst vertegenwoordigt. De kleurencollectie geeft hoop en nodigt mensen uit om bij te dragen aan een betere toekomst. “Keep going, blue skies ahead”

Tikkurila Color Now 2021
Deze keer

Deze keer werd de kleur van het jaar gekozen als resultaat van interne discussies en expertise. Als toonaangevend Scandinavisch bedrijf wordt Tikkurila gebruikt om de huidige en toekomstige trends te onderzoeken en te analyseren. Het bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring in het samenstellen van kleuren.

“We hebben een breed scala aan kleuren en onbeperkte combinatiemogelijkheden. Onze visie is om een leider te zijn in kleuren: we willen mensen aanmoedigen om kleuren te gebruiken, ze kleurinspiratie bieden en onze klanten helpen om het perfecte resultaat te bereiken met ons brede kleurengamma.”

Color Now 2021 collectie

Color Now 2021 collectie

Tikkurila heeft rond de kleur van het jaar een kleurencollectie gekozen die inspiratie en ontwerpmogelijkheden biedt en het gemakkelijk maakt om hoofdkleuren en accentkleuren met elkaar te combineren.

Op één uitzondering na weerspiegelen de tinten, uit de collectie van 2021, de schoonheid en energie van de natuur en putten ze inspiratie uit de lucht en de zee, prachtige zonsondergangen en de kleurrijke diversiteit van het plantenrijk.

De collectie bevat ook aardetinten, sporen van steen en rotsen, evenals tinten van schors en zand.

Joker

Joker

  • Mat
  • Allergielabel
  • Gemakkelijk afwasbaar
  • Gecertificeerd met ecolabels
 34,00