Ontdek de eigenschappen

  • Binnen en buiten gebruik

Vloeibaar reinigingsmiddel wat zowel binnen als buiten te gebruiken is. Geschikt voor het schoonmaken of ontvetten van metaal, hout, schilderwerk, tegels etc. Heeft een frisse dennengeur. 

St Marc kan zowel verdund als onverdund gebruikt worden. Onverdund is alleen voor het reinigen van zeer sterk vervuilde oppervlakten. De maximale aanlenning is 2 dopjes Sint Marc op 5 liter water. Leng je met meer water aan dat heeft de St Marc geen ontvettende werking meer.

Op kleine oppervlakken en bij hardnekkige vlekken: een kleine hoeveelheid product op een vochtige spons gieten of onmiddelijk op het te reinigen oppervlak. Laten inwerken en afspoelen.

Op grote oppervlakken: 2 doppen in 5 liter water mengen en reinigen zonder naspoelen.

Niet mengen met bleekwater of andere schoonmaakmiddelen. Niet gebruiken op aluminium, geschikt voor inox. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houten. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen. indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

Bevat: minder dan 5% niet-iogene oppervlakteactieve stoffen. Parfums.

St. Marc

Vanaf  7,50

Vloeibare verfreiniger en ontvetter voor verschillende ondergronden.

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties, verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, verf, ideeën en inspiratie rondom verf.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter